avatar

Hennie Witkamp

Al jaren geef ik les in het basisonderwijs en elk jaar vraag ik me af welke toekomst de kinderen tegemoet gaan. Dacht ik voorheen vooral aan hun vervolgstappen, kijk ik tegenwoordig ruimer en verder. Hoe ziet de toekomst eruit en is die er wel. Ik maak me er druk om, de kinderen ook. Daarom hebben we als school meegedaan met BuyWorld, een activiteit die direct iets goeds oplevert voor de aarde. Wat kinderen ook gaan bereiken, we moeten ze een leefbare aarde overdragen!

avatar

Sandra van der Meulen

De rapporten van het IPCC liegen er niet om. Iedereen moet iets doen om de opwarming van de Aarde te stoppen, maar niemand wil iets laten, vastgeroest als we zijn aan gewoontes en bezit. Kijk, daar is nu een oplossing voor: BuyWorld heet het. Meer hebben, maar dan met de juiste instelling, met het juiste doel. Want wie nu geboren wordt zal anders extreme omstandigheden meemaken.

avatar

Margot Waterreus

Onze natuur en de aarde moeten behouden blijven voor ons nageslacht en ik wil daar actief aan bijdragen. Dus toen ik dit initiatief van BuyWorld voorbij zag komen heb ik direct een stukje aarde gekocht. Twee stukjes zelfs. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen hetzelfde doen. Dan moet het toch goedkomen. Dit initiatief heeft navolging over de hele wereld en dat geeft hoop voor de toekomst! Dus lieve mensen, doe mee!

avatar

Joost Becker

Kopen en verkopen, eventueel met winst! Toch maar eens kijken of dat concept werkt. Een stuk Marisberg aangeschaft en dat met ruim €500 winst weer verkocht. Nu snap ik het concept achter BuyWorld. Het gaat niet om zelfverrijking, maar om het verrijken van het leven op aarde. Daarom heb ik BuyWorld 20 keer de winst gedoneerd. Het werkt dus. Mooi te weten dat er iets te koop is wat goed is voor het leven op aarde!

avatar

Karin van Montfoort

Het enige dat er écht toe doet, is het beschermen van natuur en biodiversiteit. Dat is namelijk onze leefomgeving, de omgevig waar wij zelf van afhankelijk zijn. Voor schone lucht, zuiver water, vruchtbare grond moeten we zijn bij de natuur. En om de natuur, ecosystemen, stabiel te houden hebben we biodiversiteit nodig.